Specialisten in flexibel personeel

Als uitzendbureau verzorgt en bemiddelt Aelbers goed opgeleide medewerkers voor verschillende disciplines in de bouw en de logistiek. Van (beton)timmerlieden en uitvoerders tot bouwhulpen. En van logistiek medewerkers tot administratief medewerkers in het kader van Social Return. Ervaren, vakkundig en betrokken.

Samen een beter team

Iedereen moet kunnen doen waar hij of zij goed in is. Daar geloven we in bij Aelbers. Zo proberen we altijd de beste teams voor onze projecten samen te stellen. En als samenwerkingspartner denken we graag mee hoe onze medewerkers hun werkzaamheden zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen invullen.

Dankzij zeer geavanceerde screeningsmethoden, onze kennis en ervaring op het gebied van veiligheidsissues en wet- en regelgeving én onze zorgvuldige, persoonlijke begeleiding bieden we altijd de juiste medewerkers die trots zijn op wat ze doen.

Kortom: als hecht team van personeelspecialisten voelen we ons verbonden met onze opdrachtgevers en medewerk(st)ers. Zo werken we samen aan continuïteit, succesvolle projecten en een duurzame relatie.

Meer over Aelbers

Direct contact

Werken bij Aelbers?

Wil jij helpen bouwen aan continuïteit? Bekijk onze vacatures of schrijf je direct bij ons in!

Koen Verdonk
“ Aelbers en Weener XL hebben tijdens en na afloop van dit project meerdere mensen kunnen begeleiden naar werk. De bouw van de parkeergarage was een bel… ”

Als onderdeel van de ontwikkeling van de Zuiderpark-Stadswalzone, is een nieuwe ondergrondse parkeergarage gerealiseerd waarbij een samenwerking tussen Heijmans, Weener XL, de gemeente 's-Hertogenbosch en Aelbers heeft plaatsgevonden.

Bekijk referentie & case
IXAS Gaasperdammerweg BV

Het laatste nieuws