=
Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten onderdeel van Flexfactory

Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten onderdeel van Flexfactory

Doetinchem, 10 januari 2018 – Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten BV gaat onder haar eigen naam verder als vierde component van Flexfactory. Samen met de andere drie bedrijfsonderdelen – Fides Uitzendgroep, Seesing Personeel en Match 4U – is Flexfactory vanuit de Achterhoek actief in de uitzendbranche.

Michaël Kempka, eigenaar van Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten, blijft commercieel verbonden aan Aelbers. Hij geeft aan dat zijn bedrijf op dezelfde voet zal verdergaan met haar werkzaamheden. “Ik verwacht dat binnen Flexfactory het specialisme van Aelbers blijft groeien en zich verder ontwikkelt. Denk aan het verbreden van oplossingen voor klanten en aan nieuwe kansen op werk en projecten voor mensen die voor ons werken.”

Aelbers-karakter blijft behouden

Ook voor andere ondernemingen binnen Flexfactory ziet Kempka voordelen: “Wij bieden toegang tot nieuwe opdrachten en expertise op het gebied van complexe HR-projecten en grootschalige personele planningen. Mijn keuze om ons nu aan te sluiten bij een betrokken en mooie onderneming als Flexfactory voelt dan ook goed. Het karakter van Aelbers blijft op deze manier behouden. Iets wat voor mensen in ons bedrijf een belangrijke beweegreden is om de overname te steunen. Het maakt ook dat mijn opvolger - Oleg Grooten, al negen jaar werkzaam bij Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten - als directeur geen concessies hoeft te doen aan onze visie op kwaliteit.”

Over Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten

Het in Doetinchem gevestigde Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten bemiddelt met succes goed opgeleid personeel voor verschillende disciplines in de bouw en logistiek. Denk aan (beton-)timmerlieden, uitvoerders, bouwhulpen, schilders, logistiek medewerkers en bezorgers. Aelbers is opgericht in 1997 en lost - vanuit één locatie - door heel Nederland personeelsvraagstukken op. Een mooi voorbeeld is de onderscheidende HR-oplossing voor Bouwend Nederland, dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Als eerste en enige NBBU uitzendbureau is Aelbers, met alle werkmaatschappijen, in 2016 toegelaten als lid. In deze sector zet Aelbers, als onderdeel van aanbestedingen, complete projecten op in het kader van Social Return.

Over Flexfactory

Flexfactory is een groep Achterhoekse ondernemingen die er met opdrachtgevers en werknemers de schouders onder zetten om - via alle vormen van flexibele arbeid en bijbehorende diensten - het werken en wonen in de eigen regio aantrekkelijk te houden. Met de overname van Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten ontstaat een organisatie waar dagelijks ruim 3.100 mensen werken, met een verwachte collectieve jaaromzet van ruim 100 miljoen euro.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Michaël Kempka via 06 - 20 00 61 46 of m.kempka@aelberspersoneel.nl of
Oleg Grooten via 06 - 10 79 17 79 of o.grooten@aelberspersoneel.nl