Aelbers onderdeel van Flexfactory

Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten BV maakt sinds kort deel uit van Flexfactory; vier Achterhoekse ondernemingen die het werken en wonen in onze regio aantrekkelijk willen houden. Dit doen we via alle vormen van flexibele arbeid en bijbehorende diensten. Een mooie stap!

Verder ontwikkelen

Samen met de andere drie bedrijfsonderdelen – Fides Uitzendgroep, Seesing Personeel en Match 4U – vormen we een organisatie waar dagelijks ruim 3.100 mensen werken, met een verwachte collectieve jaaromzet van ruim 100 miljoen euro. MichaĆ«l Kempka – eigenaar van Aelbers – blijft commercieel verbonden aan Aelbers. Hij geeft aan: “We blijven op dezelfde voet verdergaan met onze werkzaamheden. Ik verwacht dat binnen Flexfactory ons specialisme blijft groeien en zich verder ontwikkelt. Denk aan het verbreden van oplossingen voor klanten en aan nieuwe kansen op werk en projecten voor mensen die voor ons werken.”

Aelbers-karakter blijft behouden

Ook voor andere ondernemingen binnen Flexfactory ziet Kempka voordelen: “Wij bieden toegang tot nieuwe opdrachten en expertise op het gebied van complexe HR-projecten en grootschalige personele planningen. Mijn keuze om ons nu aan te sluiten bij een betrokken en mooie onderneming als Flexfactory voelt dan ook goed. Het karakter van Aelbers blijft op deze manier behouden. Iets wat voor mensen in ons bedrijf een belangrijke beweegreden is om de overname te steunen. Bovendien hoeft mijn opvolger Oleg Grooten als directeur geen concessies te doen aan onze visie op kwaliteit. Wij zijn blij met deze stap!”