Vier collega’s vieren 12,5-jarig werkjubileum bij Aelbers

Dit jaar zijn er maar liefst vier medewerkers al 12½ jaar bij ons in dienst. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom organiseerden we op donderdag 28 juni een barbecuefeestje om deze jubilarissen in het zonnetje te zetten.

Karin en Klaus

Karin Roes is medewerker binnendienst bij Aelbers. Zij regelt onder meer de dossiervorming en de contracten van de uitzendkrachten. “Absoluut prima taken, maar vooral het bedrijf en de collega’s maken mijn werk leuk”, geeft ze aan. “Aelbers is een fijn, open bedrijf en er wordt goed voor ons gezorgd. Voorlopig zit ik hier goed!”  Uitvoerder Klaus Pörschke wilde altijd al in de bouw werken en vindt zijn werk bij Aelbers nog steeds interessant. “Wat ik hier vooral waardeer, is de vriendelijke mentaliteit en de kameraadschappelijke sfeer”, vertelt Klaus. “We vormen één grote familie en iedereen wordt goed en snel ingewerkt. Ik ben blij dat ik mijn kennis en ervaring aan nieuwkomers kan doorgeven. Ik help anderen graag!”

Peter en Erik

Als planner is Peter Schreur druk met het matchen van opdrachten en uitzendkrachten. “Het is bijna als het smeden van een huwelijk”, lacht hij. “Ik ben dan ook elke keer tevreden als het weer is gelukt. Vooral als opdrachtgevers onze uitzendkrachten graag meenemen naar een volgend project. Het leukste aan mijn werk? Dat ik de uitzendkrachten persoonlijk ken; ik ben heel trots op de familiaire sfeer.”

Erik Nijeboer is bij Aelbers begonnen als administratief medewerker en tegenwoordig onze controller. “Aelbers is flink groter geworden en ik ben meegegroeid”, vertelt hij. “Mijn werk is afwisselend en ik heb leuke collega’s: het bevalt me hier dan ook prima. Zeker nu we deel uitmaken van Flexfactory, vormen mijn nieuwe taken een leuke uitdaging!”

Nogmaals gefeliciteerd Karin, Klaus, Peter en Erik. We hopen dat jullie nog lang met plezier bij ons blijven werken!