Onze disciplines

Aelbers is al jarenlang een gevestigde naam in de bouwwereld en biedt sinds 2017 ook diensten voor de sector logistiek. Onze opdrachtgevers waarderen ons vanwege de kwaliteit die we bieden, onze betrokkenheid en professionele dienstverlening. U kunt ons inschakelen voor flexibele medewerkers in de volgende branches:

Bouw

Bouw

Als specialist in utiliteitsbouw, woningbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie, maar ook grond-, weg- en waterbouw (GWW), vindt u samenwerking met een gerenommeerde organisatie belangrijk als het gaat om inlenen van flexibel personeel. Aelbers is gespecialiseerd in het uitzenden van personeel in de bouwsector en helpt u graag bij het invullen van uw vacatures.

Ga naar over bouw 
Logistiek

Logistiek

Als logistiek dienstverlener weet u hoe belangrijk het is om snel de juiste mensen op de juiste plaats te hebben. Het werk moet doorgaan; continuïteit staat voorop. Aelbers helpt u graag bij de werving en selectie van logistiek medewerkers die uw organisatie verder helpen. In tijdelijke functies, voor langere periodes, flexibel óf vast.

Ga naar over logistiek 
Social

Door inpassing van Social Return bij aanbestedingen, worden werkplekken gecreeërd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als u met Social Return te maken krijgt, zijn er verplichtingen waar u als organisatie aan dient te voldoen. Hierbij moet u denken aan de doelgroepen die u mag inzetten en wie de verantwoordelijkheid draagt voor het tijdig aanleveren van geschikte kandidaten. Samen maken wij een succes van Social Return binnen uw organisatie.

Ga naar over social 

Werken bij Aelbers?

Wil jij helpen bouwen aan continuïteit? Bekijk onze vacatures of schrijf je direct bij ons in!