=
Aelbers helpt Paul Spierings met  het realiseren van zijn droom

Aelbers helpt Paul Spierings met het realiseren van zijn droom

Motorcrosser Paul Spierings heeft één droomwens: meedoen aan de Dakar-rally 2019. Om dit voor elkaar te krijgen, moet hij eerst ervaring opdoen in diverse buitenlandse rally‚Äôs. Hier is natuurlijk budget voor nodig. Aelbers Personeel helpt hem hierbij graag een handje.

Dakar als uitdaging

Toen Paul Spierings op 3-jarige leeftijd een 5Occ-motortje van zijn ouders kreeg, was hij verkocht. Motorcrossen werd zijn lust en zijn leven. Jaar na jaar behoorde Paul tot de top 3 van zijn klasse en sleepte hij maar liefst vier Nederlandse kampioenstitels en één Europese titel binnen. Begin 2O17 kocht hij zijn eerste Enduromotor, ging Endurowedstrijden rijden en werd prompt Nederlands kampioen. Paul werd nog enthousiaster en vond het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan: meedoen aan Dakar 2019.

Volop trainen 

De Dakar-rally is een jaarlijkse wedstrijd voor auto's, vrachtwagens, quads en motoren. Twee weken lang rijden de deelnemers elke dag zo'n zevenhonderd kilometer door de Zuid-Amerikaanse woestijn. Een zware tocht, waarvoor veel getraind moet worden. Dit doet Paul dan ook volop. Daarnaast doet hij ervaring op tijdens rally’s in onder meer Griekenland, Marokko en Abu Dhabi. Om dit te kunnen bekostigen, zijn sponsoren nodig. Via zijn werk in de bouw kwam hij in contact met Aelbers Personeel, met een enthousiaste samenwerking als resultaat. Wij zijn er trots op dat wij een steentje kunnen bijdragen en wensen Paul heel veel succes bij het najagen van zijn droom.

Lees meer over Paul en zijn weg naar Dakar op www.mxps.nl.