Alexander Lukkassen
Flexfamily is gecertificeerd

Great place to work

Flexfamily uitgeroepen tot Great Place to Work Certified

Doetinchem, 8 november 2021 – Flexfamily een 'onmeunig' goede werkgever.
Flexfamily (met onze dochterondernemingen Fides, Flexfactory, Seesing Flex, Aelbers, Marquette, Vast. 2Work, Koers Oost en Vitaal!) heeft in 2021 door Great Place To Work Nederland onderzoek laten doen naar de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen onze organisatie. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek hebben wij ruim voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen. Met gepaste trots mogen wij nu met iedereen delen dat Flexfamily officieel een Great Place To Work - een 'onmeunig' goede werkgever is.

Flexfamily en haar dochterondernemingen hebben de ambitie om een 'onmeunig' goede werkgever in Oost-Nederland te zijn. Daar doen we elke dag onze uiterste best voor door onze collega’s met persoonlijke aandacht te benaderen en onszelf te blijven ontwikkelen als organisatie waar collega's graag willen werken. Goed werkgeverschap is voor ons de basis voor de positieve impact die wij in Oost-Nederland nastreven. Door met elkaar op een nuchtere manier de schouders eronder te zetten, werken wij iedere dag aan het verbeteren van werken en wonen in onze regio. Zowel voor als met onze klanten en medewerkers. Zo zorgen we samen voor een mooie en aantrekkelijke regio.


"Wij zijn trots dat we een jaar lang het predicaat Great Place To Work Certified mogen voeren. Het is een groot compliment van - en - voor al onze 175 collega’s", aldus Michael Ammerlaan (algemeen directeur Flexfamily). Michael vervolgt: "Ten opzichte van het onderzoek van 2020 hebben wij een grote stap voorwaarts gezet. Op basis van de feedback van onze collega's hebben wij het afgelopen jaar samen een groot aantal initiatieven ontplooit om ons commitment een 'onmeunig' goede werkgever te willen zijn, om te zetten naar daden. Onze collega's zien dat en waarderen dit. Ook nu gaan wij natuurlijk weer met hen aan de slag om verder te werken aan meer vertrouwen, trots en plezier in onze totale organisatie".

Over Great place to work

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer:
het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten. Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

Over Flexfamily

Flexfamily is met haar dochterondernemingen Fides, Flexfactory, Seesing Flex, Aelbers, Marquette, Vast., 2Work, Koers Oost en Vitaal! actief vanuit regio's de Achterhoek, Twente, de Liemers, Salland en Stedendriehoek. Flexfamily is ontstaan vanuit Fides dat door Clemens van Lent in 2004 is opgericht. In 2019 heeft het Franse Actual Leader Group een belang genomen in Flexfamily. Met het partnerschap van Actual Leader Group wil Flexfamily op de lange termijn een positie in de top 10 van de Nederlandse uitzendmarkt bereiken. Flexfamily heeft haar hoofdkantoor in Doetinchem, er werken gemiddeld 3.200 mensen bij ruim 700 klanten. Op basis van omzetcijfers 2020 neemt Flexfamily momenteel positie nr 28 in op de Nederlandse uitzendmarkt.

Lid van de Flexfamily

Aelbers

Voor meer informatie over Flexfamily (www.flexfamily.nl) of vragen naar aanleiding van dit persbericht kunt u telefonisch contact opnemen met Michael Ammerlaan, Algemeen directeur van Flexfamily:06-11905631 of michael@flexfamily.nl
Aelbers