Alexander Lukkassen

Altijd Extra Professioneel

Veiligheidsvideo (2)

Goed georganiseerd

Voor iedere vakkracht die van ver moet komen regelen wij nette SNF goedgekeurde huisvesting in de buurt van de bouwlocatie. Iedereen krijgt een eigen slaapkamer in een woning waar wij zelf ook in zouden willen wonen. Onze vakkrachten zijn voorzien van professioneel gekeurd gereedschap. Nationaliteiten en spreektalen zijn duidelijk zichtbaar op de werkkleding en documenten die noodzakelijk zijn voor het werken op de bouw vertalen wij zonder gedoe.  

Huisvesting

Een goed uitgeruste vakkracht presteert beter op de bouw. Daarom zorgen wij voor fatsoenlijke huisvesting in de buurt van de bouwlocatie. Door de reisafstanden kort te houden besparen we geld en houden de vakkrachten meer tijd over voor zichzelf. Beter voor de persoon en het milieu. Wij huisvesten onze mensen enkel in SNF goedgekeurde woningen. Dit houdt in dat iedereen in een nette woning wordt gehuisvest, voldoende ruimte heeft om te kunnen fatsoenlijk te kunnen leven en een eigen slaapkamer heeft. De huizen worden regelmatig geïnspecteerd en geüpdatet waar nodig.

Opleiden VVdT

Opleiden en trainen

Ieder team heeft de beschikking over een eigen arsenaal aan gekeurd accu gereedschap van Makita.
Uiteraard voorzien van de juiste certificaten en volledig fit for the job. Wij leiden onze mensen op en stimuleren ze om zich verder te ontwikkelen. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en comfortabele huisvesting, zoveel mogelijk in een gezinssituatie. Zo zorgen we ervoor dat buitenlandse medewerkers zich thuis voelen bij Aelbers en in Nederland. Ook werken we aan initiatieven om het veiligheidsbewustzijn te vergroten. Dat doen we graag samen met u. Veiligheid is namelijk belangrijk voor ons allemaal en alleen samen kunnen we het verschil maken.

Veiligheidsvideo (55)

Nazorg

Onze verloning gaat digitaal. Ingediende uren kunnen door de uitvoerder worden geaccordeerd. Onze financiële afdeling draagt er zorg voor dat iedere medewerker op tijd zal worden uitbetaald. Deze stiptheid zorgt ervoor dat vakkrachten graag voor ons werken. Hierdoor kunt u ook na het bouwproject nog bij ons terecht voor het onderhoud. Heeft u een renovatietimmerman of servicemonteurs nodig? Wij plannen, regelen en ontzorgen. Aelbers is Altijd Extra Professioneel.