Nieuwsoverzicht

Toon nieuwsberichten uit categorie:

09 november 2017

Alweer een topper met pensioen

Na vele jaren trouwe dienst hebben we Hans Fanslow uitgezwaaid, die lekker van zijn welverdiende pensioen gaat genieten. Op zijn laatste werkdag hebben we hem nog even in het zonnetje gezet.

Lees verder
Aelbers helpt Paul Spierings met  het realiseren van zijn droom

09 november 2017

Aelbers helpt Paul Spierings met het realiseren van zijn droom

Motorcrosser Paul Spierings heeft één droomwens: meedoen aan de Dakar-rally 2019. Om dit voor elkaar te krijgen, moet hij eerst ervaring opdoen in diverse buitenlandse rally’s. Hier is natuurlijk budget voor nodig. Aelbers Personeel helpt hem hierbij graag een handje.

Lees verder
Uitzendbureau inschakelen?  Check of het zich aan de regels houdt!

09 november 2017

Uitzendbureau inschakelen? Check of het zich aan de regels houdt!

Veel bedrijven die een uitzendbureau inschakelen, staan er niet bij stil. Maar als opdrachtgever kunt u een boete krijgen als u een uitzendbureau inhuurt dat zich niet aan de regels houdt. Hoe u weet of een uitzendbureau eerlijk en veilig werkt? Doe de checklist.

Lees verder

09 november 2017

Darja Angenent viert het langstlopende dienstverband bij Aelbers

Wie kent haar niet? Senior managementassistent Darja Angenent was op 25 oktober 12,5 jaar bij ons in dienst; het langst van alle collega’s. Een dag later hebben we dit met veel plezier gevierd.

Lees verder
Nieuwe tak Aelbers Personeel: logistiek

09 november 2017

Nieuwe tak Aelbers Personeel: logistiek

Naast het leveren van goede vakkrachten in de bouw en infra, zijn we sinds medio dit jaar actief in de logistiek. In eerste instantie om te kijken of dit goed bij ons past. Inmiddels bevalt het onze eerste opdrachtgever en ons zo goed, dat we er een nieuwe tak binnen Aelbers van gaan maken.

Lees verder

13 juli 2017

Andere opzet VCA-examens

Vanaf 1 september a.s. krijgen de VCA-examens een andere opzet, gebaseerd op de nieuwe eind- en toetstermen. Naast de meerkeuze kennisvragen, bestaan de examens B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU straks ook uit toepassingsgerichte vragen. Hieruit moet blijken of cursisten hun kennis kunnen toepassen in hun werk.

Lees verder
Wat is er veranderd in de Arbowet?

13 juli 2017

Wat is er veranderd in de Arbowet?

Op 1 juli jl. is de Arbowet veranderd. Preventie staat nog meer centraal. Belangrijk, want alle werknemers moeten gezond en veilig hun werk kunnen doen. We leggen de belangrijkste wetswijzigingen graag aan u uit.

Lees verder
Plezierig werken tot aan het pensioen

13 juli 2017

Plezierig werken tot aan het pensioen

Veel van onze medewerkers doen hun werk met zoveel plezier, dat zij tot hun pensioen bij ons blijven. Daar zijn we best trots op! Zo konden we Jürgen Göpel, die al vanaf 2011 bij ons werkt als betontimmerman, op zijn laatste officiële werkdag trakteren op een lekker bierpakket.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7