Alexander Lukkassen

Altijd Extra Betrokkenheid

Veiligheidsvideo (17)

Kennismaking

Wij ontvangen (nieuwe)collega’s altijd persoonlijk op ons kantoor in Doetinchem en nemen hen mee in een introductieprogramma binnen Aelbers. Wij begrijpen dat reizen naar een vreemd land spannend kan zijn. Daarom doen wij ons best om de vakkrachten zich hier thuis te laten voelen. Wij bieden persoonlijke begeleiding wanneer dit gewenst is en het kantoor is altijd bereikbaar in de eigen taal. Ook buiten kantoortijden.

Aankomst in Nederland

Honderden kilometers zijn afgelegd om in Nederland aan de slag te gaan. Wij begrijpen dat het een flinke stap is om zo ver van huis aan de slag te gaan. Een vreemd land, een vreemde cultuur en een hoop nieuwe mensen. Bij Aelbers besteden we altijd extra aandacht aan het persoonlijke aspect. We begeleiden de vakkrachten door het hele proces van de aankomst bij ons op het kantoor tot en met de werkzaamheden op de bouwplaats. Indien er vragen zijn, is het kantoor te bereiken in de eigen taal. Buiten kantoortijden is er altijd een servicenummer bereikbaar voor vragen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Op deze manier is Aelbers altijd dichtbij.

Aelbers intakeruimte
Aelbers intakeruimte 2
Grutbroek 15 - Alexander Lukkassen (1) - kopie

Een snelle start vol doorgroeimogelijkheden

Om onze mensen op gang te helpen bieden wij taaltrainingen aan. Dit verbeterd de communicatie op de bouwplaats en in het dagelijkse leven.

Voor onze Aelberscoach voormannen is deze taaltraining een standaard procedure. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en steken daarom altijd extra aandacht in de doorgroeimogelijkheden van onze vakkrachten. Samen bouwen aan de mooiste projecten van Nederland.

Onze trots

Het mag best gezegd worden. Wij zijn trots op onze internationale vakkrachten. Samen met deze groep betontimmermannen, betonpoetsers en bouwhulpen bouwen we mee aan de mooiste projecten van Nederland. Van energie neutrale tunnels tot aan de grootste bruggen, viaducten, aquaducten en landingsbanen. Het is niet voor niets dat we zo goed met onze mensen omgaan.