Welke expertise mogen we voor u inzetten?

Samenwerken aan de toekomst van Nederland.

Al 25 jaar levert Aelbers professionals in de civiele betontechniek. Van betontimmermannen tot aan poetsers, bouwhulpen en voormannen. Altijd voorzien van de juiste certificaten en continu voorzien van de juiste trainingen. Aelbers kent de klappen van de zweep en kan u hierdoor van passend advies voorzien. We ondersteunen u graag in de voorbereiding, de uitvoering en het onderhoud van uw project. Hoe we dit doen? Lees rustig verder…

Expertise:

Voorbereiden

Een goede voorbereiding is het halve werk. We delen onze expertise en jarenlange ervaring met diverse functies binnen de bouw, civiel & prefab sectoren dan ook graag met u.
Meer over voorbereiding
Voorbereiden
Expertise:

Uitvoeren

Zorgen voor de juiste mensen om een project van A tot Z uit te voeren, laat dat maar aan ons over.
Meer over uitvoering
Uitvoeren
Expertise:

Onderhoud

Ook nadat een project is afgerond, kunt u op ons rekenen. Moeten er nog ergens puntjes op de i worden gezet? Wij regelen het.
Meer over onderhoud
Onderhoud

Altijd Extra: Veiligheid

Aelbers investeert in veiligheid. Wij werken uitsluitend met vakkrachten die in het bezit zijn van een geldig GPI en VCA certificaat. Toolboxmeetings, opleidingen en trainingen worden gegeven in de eigen taal. Bij binnenkomst ontvangt iedere werknemer een set persoonlijke beschermingsmiddelen op maat. Periodieke veiligheidsrondes zijn eerder de standaard dan een uitzondering. Elke voorman is een BHV’er en nauw betrokken bij de veiligheidscultuur op de bouwplaats.
Veiligheid is nooit een punt van discussie
Alexander Lukkassen

Altijd Extra: Betrokkenheid

Wij ontvangen (nieuwe)collega’s altijd persoonlijk op ons kantoor in Doetinchem en nemen hen mee in een introductieprogramma binnen Aelbers. Wij begrijpen dat reizen naar een vreemd land spannend kan zijn. Daarom doen wij ons best om de vakkrachten zich hier thuis te laten voelen. Wij bieden persoonlijke begeleiding wanneer dit gewenst is en het kantoor is altijd bereikbaar in de eigen taal. Ook buiten kantoortijden.
Altijd betrokken met onze vakkrachten
Alexander Lukkassen

Altijd Extra: Professioneel

Voor iedere vakkracht die van ver moet komen regelen wij nette SNF goedgekeurde huisvesting in de buurt van de bouwlocatie. Iedereen krijgt een eigen slaapkamer in een woning waar wij zelf ook in zouden willen wonen. Onze vakkrachten zijn voorzien van professioneel gekeurd gereedschap. Nationaliteiten en spreektalen zijn duidelijk zichtbaar op de werkkleding en documenten die noodzakelijk zijn voor het werken op de bouw vertalen wij zonder gedoe.
Personeel voor iedere bouwfase
Alexander Lukkassen
Expertise:

ZZP

ZZP'ers inzetten op uw project? Bij Aelbers weet u vooraf waar u aan toe bent en kiest u voor een gestroomlijnd proces.
Meer over ZZP

 

ZZP