Personeel voor elke bouwfase
Over ons:

Personeel voor elke bouwfase

Kwaliteit tot in de kleinste details

Het oplossen van personeelsvraagstukken: dit doen we bij Aelbers al sinds 1997. Door heel Nederland en uitsluitend voor de periode dat een opdrachtgever mensen nodig heeft. Wie u ook zoekt: dankzij ons zeer uitgebreide, internationale netwerk vinden we de juiste vakkracht voor uw project. Wij zijn een uitzendbureau met een aanpak op maat.

Bij Aelbers vindt u de juiste betontimmermannen voor uw project. Onze vakkrachten zijn goed opgeleid, voorzien van alle benodige certificaten en bezitten een flinke dosis werkervaring. Veilig werken en waliteit staan bij ons centraal. We weten precies wat volgens de wet- en regelgeving wel en niet mag – en uiteraard houden we ons hier aan. Kortom, de zoektocht naar betontimmermannen begint bij Aelbers.

Streven naar duurzaamheid

In de breedste zin van het woord. Op kantoor, in ons wagenpark en voor onze werknemers. Wij zetten ons dagelijks in voor het duurzaam inzetten van onze werknemers. Wij zorgen ervoor dat ze de juiste middelen krijgen die bijdragen aan hun gezondheid, welzijn en vitaliteit. Dit doen we door hen beschermingsmiddelen, gereedschappen en huisvesting van hoge kwaliteit te geven die regelmatig geinspecteerd worden. Zo kunnen onze werknemers veilig en gezond hun werk blijven doen. 

Vanaf dag één zorgen we voor passende loopbaanbegeleiding, opleidingen en trainingen. Daarbij kijken we naar hoe iemand in elkaar steekt, wat ze kunnen en hoe we het beste in hen naar boven kunnen halen. 

Ons team:

Maak kennis met ons team

Bij Aelbers werken ambitieuze professionals met een uitgebreide branchekennis, die zich dagelijks inzetten om samen met onze vakkrachten en opdrachtgevers te bouwen aan mooie projecten. Weten wie we zijn en wat we doen?
Maak kennis met ons team
Thom van der Neut

Veilig werken volgens de regels

Gaan medewerkers via ons bij u aan het werk? Dan zorgen wij ervoor dat ze veilig werken en zich houden aan de regels op uw bouwplaats. Komen zij uit het buitenland? Dan zorgen onze Aelbers Coaches ervoor dat iedereen op de bouwplaats met elkaar kan communiceren in zijn eigen taal: de essentie van veiligheid is dat iedereen elkaar goed begrijpt. We koppelen nieuwe krachten aan medewerkers met een ruime werkervaring in Nederland. En uiteraard stellen we alleen uitzendkrachten ter beschikking die in Nederlandse loondienst werkzaam zijn en beschikken over een geldig identiteitsbewijs en VCA-certificaat.

Lees meer over veilig werken in alle talen

Zakenvriend van KWF

Kanker ontwricht je leven. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft. En hoe je het ook went en keert, de impact daarvan op jouw leven is groot. Daarom dragen we sinds 2017 bij aan het terugdringen van kanker & investeren we als Zakenvriend van KWF in het onderzoek naar kanker. Terwijl kanker meer mensen raakt dan ooit tevoren, kunnen we ook met meer mensen dan ooit het verschil maken.
Help jij ook mee?
Zakenvriend van KWF
Het gesprek over veiligheidsbeleving werd door alle betrokkenen als open en nuttig ervaren. Een bevestiging en stimulans dat we in de ontwikkeling naar een proactieve veiligheidscultuur op de goede weg zijn!

Het gesprek over veiligheidsbeleving werd door alle betrokkenen als open en nuttig ervaren. Een bevestiging en stimulans dat we in de ontwikkeling naar een proactieve veiligheidscultuur op de goede weg zijn!

Robert Nadorp
Eigenaar Robert Nadorp Coaching en Mediation
Altijd Extra

Werken aan projecten die Nederland mooier maken

Ben jij een ervaren vakman of -vrouw en op zoek naar werk? Of heb je nog geen ervaring in de bouw, maar ben je wel geïnteresseerd en wil je je verder ontwikkelen?