Niet
Update op: 15 mei. 2023

Niet "gewoon" een uitzendbureau

aelbers_combinatie herepoort5

Niet zomaar een uitzendbureau

Bij Aelbers doen wij ons best om arbeidsmigranten, wij noemen ze internationale vakkrachten, zichzelf thuis te laten voelen in Nederland. Ondanks dat uitzendbureaus met regelmaat negatief in het nieuws worden gebracht, bewijst Aelbers dat het in de uitzendbranche ECHT anders kan.

Wij ontvangen onze mensen altijd persoonlijk op ons kantoor. Hier krijgen ze onder het genot van een kop verse koffie,  professionele werkkleding, gereedschappen en instructies over hoe alles bij ons werkt. Wij regelen het papierwerk en verzorgen indien nodig trainingen en cursussen alvorens de vakkrachten aan de slag gaan. Hiervoor hebben wij een eigen modulair lesprogramma ontwikkeld. Een programma met echte praktijksituaties en specifieke informatie.

Wij zorgen ervoor dat onze huisvesting aanvoelt als een tweede huis. Dichtbij de bouwlocaties, SNF gecertificeerd en onderhouden door onze medewerkers. Iedereen heeft een eigen ruime kamer en als er iets niet in orde is, staan er dagelijks ruim 20 office medewerkers voor hen klaar. Wij zijn er om iedere vakkracht te helpen bij vragen in een voor hen vreemd land. Wij bieden een eerlijk salaris en hanteren geen vreemde verloningssystemen. We zitten bovenop de wet- & regelgeving, ook als dit betekend dat wij hierdoor iets minder overhouden. Salaris betalingen richting onze vakkrachten zijn ALTIJD op tijd.

Als eerste uitzendbureau is Aelbers safety culture ladder 3 gecertificeerd. Dit houdt in dat wij de veiligheid van onze vakkrachten topprioriteit vinden. Niet voor niets besteed onze buitendienst zoveel aandacht aan toolboxen, inspecties en veiligheidsrondes met de opdrachtgever.

Aelbers is er voor de internationale vakkracht! Want laten we eerlijk zijn, we hebben deze mensen nodig om onze bouwprojecten te realiseren. Zonder hen ziet de toekomst van Nederland er heel anders uit. Waar je ook rijdt in Nederland. Kijk om je heen en realiseer je dat er overal internationale vakkrachten bij betrokken zijn. Hulde aan onze vakkrachten die keihard werken om samen met ons deze kunstwerken te realiseren.

www.aelberspersoneel.nl