Opleidingen op maat

Als betrokken werkgever stimuleren we onze medewerkers om hun talenten verder te ontwikkelen. Zo kunnen medewerkers via ons trainingen en opleidingen volgen waardoor zij breder inzetbaar zijn.

Zo zorgen we voor de praktische opleidingen als VCA- en DVP trainingen, bedrijfshulpoverlening en werken met de bouwcirkelzaag of hoogwerker. Onze bouwplaatscoƶrdinatoren zijn bevoegd door BouwRadius om de zaagtraining op locatie te geven. Zo kunnen we snel een training organiseren. 

We gebruiken een praktische leermethode waardoor medewerkers de aangeboden leerstof beter onthouden. Tijdens oefeningen beoordelen medewerkers elkaar niet alleen op het efficiƫnt gebruik van machine en materiaal, maar ook op het veilig inzetten van de machine en omgevingsgevaar.

Erkend leerbedrijf

Aelbers is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Zo werken we samen met het beroepsonderwijs om studenten de best mogelijke praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. 

Persoonlijke ontwikkeling met GoodHabitz

We bieden onze medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen via trainingen van GoodHabitz: een online trainingsprogramma met meer dan 100 inspirerende trainingen in verschillende talen. Keuzestress? Wij helpen je graag bij je keuze. 

Aandacht voor veilig werken

We doen er alles aan om het veiligheidsbewustzijn te vergroten en stimuleren onze medewerkers om veilig te werken. We geven veiligheidstrainingen, organiseren toolboxmeetings en verzorgen snoerloos gereedschap om struikelen te voorkomen. Daarnaast overbruggen we cultuurverschillen door een open cultuur waarin we met elkaar in gesprek gaan over hoe we ongevallen kunnen voorkomen. 

 

Wil jij ook werken bij Aelbers?

Aelbers Academy

Andere opleiding volgen?

Wil jij je verder ontwikkelen in de Nederlandse bouw? Of wil je weten welke opleidingen je verder bij ons kunt volgen? We geven je graag een advies op maat.