Zelfstandigen inzetten op uw project
Expertise:

Zelfstandigen inzetten op uw project

Waarom kiezen voor zzp op uw project?

De bouw verandert: steeds meer ervaren vakkrachten kiezen ervoor om als zelfstandige aan de slag te gaan. Bij Aelbers brengen we u graag met hen in contact.

Door de verschuiving van werknemers in loondienst naar zelfstandigheid, is het aandeel zzp'ers in de Nederlandse bouw explosief gegroeid. Vakkrachten met vaak jarenlange ervaring in de (beton)bouw kiezen ervoor om als ondernemer verder te gaan. Aelbers heeft een sterk en uitgebreid netwerk van zelfstandigen én beschikt over de kennis die nodig is om succesvol te bemiddelen tussen u en de zzp'ers. 
 
Wij maken gebruik van een modelovereenkomst die goedgekeurd is door de Belastingdienst. U bent bij Aelbers altijd verzekerd van een juridische correcte en getoetste afhandeling. Zo zijn uw belangen altijd behartigd en komt u niet voor verrassingen te staan. De volledige administratie & facturatie vind digitaal plaats in ons online portaal: makkelijk, snel en efficiënt. Wij controleren alle documenten volgens de Wet DBA. Zo kunt u zich concentreren op het bouwen aan de toekomst van Nederland. 
 
263 - Cropped

Wat u van ons kunt verwachten

  • Een eenvoudig proces van aanmelden van uw opdracht tot overeenkomst & facturatie.
  • Zekerheid voor de wet DBA; wij controleren de opdracht & alle documenten voor u. 
  • Een vast team van experts voor advies bij elke stap.
  • Volledig digitale administratie & facturatie.
  • Een all-in & transparant tarief. 
Onze kennis

Uw opdracht