Sponsoring: mooie meerwaarde!

Bij Aelbers kijken we verder dan onze eigen bedrijfstak. Zo vinden we het belangrijk om anderen te helpen hun doelen te bereiken. Dit doen we door middel van sponsoring. Op dit moment ondersteunen we de volgende projecten:

Motorcrosser Paul Spierings: in de race naar Dakar 2019

Motorcrosser Paul Spierings droomt ervan om mee te doen aan de Dakar-rally 2019. Hiervoor moet hij eerst ervaring opdoen in diverse buitenlandse rally’s. Aelbers zorgt voor financiële ondersteuning.

De Dakar-rally is een jaarlijkse wedstrijd voor auto's, vrachtwagens, quads en motoren. Twee weken lang rijden de deelnemers elke dag zo'n zevenhonderd kilometer door de Zuid-Amerikaanse woestijn. Een zware tocht, waarvoor veel getraind moet worden. Dit doet Paul Spierings dan ook volop. Daarnaast doet hij ervaring op tijdens rally’s in onder meer Griekenland, Marokko en Abu Dhabi.

Om dit te kunnen bekostigen, zijn sponsoren nodig. Via zijn werk in de bouw kwam hij in contact met Aelbers, met een mooie samenwerking als resultaat. Wij zijn er trots op dat wij een steentje kunnen bijdragen en wensen Paul heel veel succes bij het najagen van zijn droom.

Lees meer over Paul en zijn weg naar Dakar op www.mxps.nl.

Heerenboer De Graafschap

Sinds 1 juli 2017 is Aelbers, als onderdeel van Flexfactory, trotse sponsor van Betaald Voetbal De Graafschap. Als Heerenboer helpen we mee om een nieuw, stevig financieel fundament onder de club te leggen.

De Heerenboeren willen gezamenlijk een goede basis leggen onder de exploitatie van De Graafschap, zodat de club in staat is om verder te professionaliseren. Een florerende betaald-voetbalclub in de top van de eerste divisie, of liever nog op een veilige plaats in de eredivisie, is de ideale promotie voor de regio. Uiteraard altijd met inachtneming van de kernwaarden van de club, te weten: trots, eerlijk, samen, genieten en D’ran!

Onder het motto ‘Samen D’ran’ is een spreiding van het fundament via een grote groep bedrijven beter dan één grote sponsor. Het idee is dat we als Heerenboeren, via ons netwerk, proberen de club steeds verder te laten groeien. Daarnaast spannen we ons in op het gebied van sociaal maatschappelijke vraagstukken en bieden we een ideaal zakelijk platform.

Zakenvriend KWF: ondernemen tegen kanker

Als zakenvriend van KWF Kankerbestrijding dragen we graag ons steentje bij als het gaat om het zorgen voor minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Jaarlijks sterven er zo'n 42.000 mensen als gevolg van deze ziekte. Kanker is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Als zakenvriend steunen we belangrijk wetenschappelijk kankeronderzoek en tonen we onze maatschappelijke betrokkenheid. Bovendien inspireren we op deze manier graag medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen.